Sunt oameni și locuri care ni s-au așezat definitiv în minte și în suflet, care ne-au înfrumusețat cândva viața și pe care, oricâte valuri ale timpului vor fi trecut peste ele, nimic n-a reușit să le clintească măcar.
Un astfel de om este dascălul nostru, acela care ne-a fost înger păzitor al primilor pași pe tărâmul învățăturii, pe care mai apoi l-am luat cu noi în călătoria vieții, să ne fie martor al reușitelor viitoare.
Fiecare dintre noi are un „Domnu’ Trandafir” pe care l-a întâlnit în călătoria sinuoasă prin labirintul vieții de școlar și căruia îi poartă recunoștință eternă!
Vă așteptăm cu drag, să ne amintim de cei care ne-au fost icoană, călăuză și ne-au modelat frumos!

Atașăm în linkul de mai jos documentele necesare înscrierii și participării la Simpozionul Județean „Toma Becherete. Dascăli și destine în slujba școlii românești”, ediția I, 16 februarie 2019, organizat de Școala Gimnazială Nr. 7, structură a Colegiului Auto „Traian Vuia” din Târgu-Jiu, alături de Inspectoratul Școlar Județean Gorj și asociația cultural-istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu”: https://asociatiapleniceanu.files.wordpress.com/…/simpozion…

simpozionul-judetean-toma-becherete

print