Vă anunțăm lansarea celei de-a patra ediții a concursului național #Digitaliada, care premiază cele mai bune materiale digitale educaționale pentru ciclul primar și gimnazial și se desfășoară pe www.digitaliada.ro până pe 29 februarie 2020.

Ca element de noutate, din acest an participanții pot înscrie materiale în patru categorii de concurs: Aplicații, Conținut video, Proiectare didactică și Alte materiale educaționale. Totodată, din acest an se pot înscrie și elevii cu vârsta peste 14 ani, într-o categorie dedicată exclusiv lor.

Regulamentul de concurs poate fi consultat aici:  

https://www.digitaliada.ro/documente/Regulament-Concurs-Digitaliada-editia-4.0.pdf

Materialele vor fi  evaluate de o comisie de experți în educație și conținut digital, iar concursul este deschis tuturor persoanelor interesate să creeze și să pună la dispoziția publicului larg materiale didactice în format digital, ce pot fi folosite în predarea oricărei discipline școlare de la clasele I – VIII. Pentru că aceste materiale vor fi folosite la clasă, o comisie de elevi va evalua materialele create de adulți și va acorda un Premiu de Popularitate.

#Digitaliada oferă ca premii echipamente electronice și IT în valoare totală de 8.000 euro.