Va anunțăm ca Facultatea de Matematica și Informatica de la Universitatea de Vest din Timișoara va organiza in data de 21 mai 2016 a II-a ediție a Concursului FMI (Concursul Facultății de Matematica și Informatica).
Acest concurs se va desfășura în sediul din Timișoara, Bd. Vasile Pârvan, nr. 4, în data de 21 mai 2016, de la ora 10:30.
Concursul are doua secțiuni: Clasa a XI-a si Clasa a XII-a.

Ne propunem sa sprijinim toti elevii din clasele a XI-a si a XII-a astfel incat subiectele de concurs vor fi de nivelul examenelor de Bacalaureat si Admitere. Participarea la acest concurs aduce beneficii viitorilor candidati la Examenul de admitere la Facultatea de Matematica si Informatica de la UVT (a se vedea Regulamentul de desfasurare al concursului si Metodologia de organizare a examenului de admitere la Licenta). Nota obtinuta de catre elevii din clasa a XII-a poate fi folosita la Examenul de admitere de anul acesta atat la domeniul Matematica cat si la domeniul Informatica. Nota obtinuta de catre elevii din clasa a XI-a poate fi folosita la Examenul de admitere de anul viitor.

Înscrierea candidaților se face online cu acces de pe Prima pagina a sitului facultății www.math.uvt.ro .
Calendarul concursului, regulamentul concursului, programa analitica, Modele de subiecte, etc se găsesc pe situl facultății www.math.uvt.ro.

Pentru orice problema / informatie legata de acest concurs va rugam sa ne scrieti pe una dintre adresele de e-mail:bogdan.sasu@e-uvt.ro, dan.comanescu@e-uvt.ro

Prof. dr. Bogdan SASU, Directorul Departamentului de Matematica, Facultatea de Matematica si Informatica, UVT
Conf. dr. Dan COMANESCU, Prodecan, Departamentul de Matematica, Facultatea de Matematica si Informatica, UVT