Educaţie formală. Învăţare nonformală.
Formare profesională. Tineret. Educația adulților

Vrei să știi ce se poartă anul viitor? Proiectele Erasmus+

Pentru ca nu vrei sa rămâi în afara trend-ului te invităm la lansarea colecției toamnă-iarnă de ateliere pentru scrierea proiectelor Erasmus+.
Organizaţia/instituţia ta activează în unul din domeniile de mai sus? Este interesată să se implice în proiecte de mobilitate sau cooperare internaţională şi să primească finanţare pentru asta?  Dacă răspunsul este da la ambele întrebări, cu siguranţă te va interesa ceea ce
scrie mai jos. Pentru că am lansat programul de formare pentru scrierea proiectelor de mobilitate, proiectelor de parteneriat strategic sau dialog structurat care ar putea fi depuse în Erasmus+ în anul 2017! Acestea se desfășoară sub forma unor ateliere de scriere.

Unde şi cum se desfăşoară înscrierea?
Primele ateliere de scriere sunt deja publicate în Evenimente la secțiunea Cursuri unde te poţi înscrie online.

În curând vor fi lansate noi cursuri. Pentru a filtra cursurile din județul care te interesează, click pe acesta în harta din partea dreaptă. Aceste cursuri fac parte din oferta de ateliere oferită organizaţiilor sau instituțiilor eligibile de către ANPCDEFP prin intermediul reţelei naționale de formatori.
Formularul online de înscriere la curs dar şi detalii cu privire la termenul limită, profilul candidatului, scop şi obiective, temele abordate, criteriile de eligibilitate şi selecţie sunt disponibile în pagina online a fiecărui curs.

Detalii mai jos, pe fiecare domeniu și actiune. Cursurile publicate până în acest moment sunt vizibile mai jos – urmând link-ul de la perioada afișată.

Știrea va fi actualizată pe măsură ce noi ateliere vor fi lansate.