1. Comisia Județeană de Bacalaureat Gorj, sesiunea august-septembrie 2020, organizează ședință de instruire și extragere a componenței comisiilor din Centrele de Examen și din Centrul Zonal de Evaluare, la sediul Scolii Gimnaziale „Pompiliu Marcea” Tg-Jiu, sâmbătă, 22 august 2020, începând cu ora 13.00.
2. Ca măsură de prevenție împotriva noului coronavirus la aceasta sedintă vor participa doar persoanele convocate și propuse pentru functia de presedinte în Centrele de Examen si în Centrul Zonal de Evaluare.
3. Conform prevederilor legale, la aceasta sedintă de instruire, precum si la extragerile membrilor comisiilor din județ, invităm să ia parte si reprezentanții societății civile.
4. Doamnele/domnii directori ai unităților de învățământ din care provin profesorii asistenți, membrii si vicepreședinții extrași în ședința vor primi pe mailul școlii, arondarea profesorilor în CE – Bacalaureat sesiunea august-septembrie 2020 și vor lua toate măsurile pentru a asigura prezența asistenților în Centrele de Examen, in zilele probelor de examen.
Atentie: toate persoanele înscrise vor face parte din comisii!
Comisia Județeană